-

Karasu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Kasım 2020 Mesleki Çalışma Programı kapsamında Çarşamba günü online konser düzenlendi. Konferans salonunda düzenlenen ve Karasu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü sosyal medya hesabı üzerinden yayınlanan konser, büyük bir ilgiyle takip edildi.

www.instagram.com/sakaryakarasumem adresinden canlı yayınlanan konser programında Şehit Üsteğmen İbrahim Abanoz Anadolu Lisesi Müzik Öğretmeni Mehmet Tahir Gök, Namık Kemal İmam Hatip Ortaokulu Müzik Öğretmeni Emin Savaş Eröz, Aziziye İlkokulu Sınıf Öğretmeni Lale Turhan, Karadeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Mehmet Sadullah Sarıca ve Halk Eğitimi Merkezi Usta Öğreticisi Mehmet Yıldız, dinleyenlere enstrümanlarıyla keyifli dakikalar yaşattı.

CANLI YAYINLAR DEVAM EDECEK

Karasu İlçe Milli Eğitim Müdürü Çetin Turhan, “Pandemi sürecinde olmamız nedeniyle eğitimci arkadaşlarımızın güzel emeklerini öğretmenlerimize online olarak sunduk. Velilerimiz ve öğrencilerimiz de canlı yayınımıza dahil oldu. Etkinlik sırasında sosyal mesafe ve hijyen kurallarına harfiyen uyduk. Emeği geçen arkadaşlarımızı tebrike diyorum” dedi.

Turhan, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü hesabı üzerinden Kasım 2020 Mesleki Çalışma Programı kapsamında Perşembe günü de canlı söyleşi programı sunduklarını ve ilçede görev yapan öğretmenlerin konuk edildiğini belirterek, canlı programların devam edeceğini vurguladı.