SMA hastası Karan Reis için, 4 Mayıs Perşembe günü Grup Ahenk, Karasu Şehit Üsteğmen İbrahim Abanoz Anadolu Lisesi’nde sahne alacak. Grup müzisyenlerinden Lale Turhan, “Bizler Karasu’da, çeşitli mesleklerden bir araya gelmiş, geldiğince, dilimizin döndüğünce, başta ilçemizde yapılan resmi programlarda ve çeşitli organizasyonlarda sahne alıyoruz” dedi.

ONUR DUYUYORUZ

“Özel ve anlamlı günlerde bir arada olmaktan, seyircimizle göz göze şarkılarımızı söylemekten müthiş keyif alıyor ve onur duyuyoruz” diyen Turhan, “Tıpkı, şimdiye kadarki tüm konserlerimizde olduğu gibi, yoğun ilgi gösterip salonları, alanları dolduran tüm sevenlerimizi bu defa, bu çok özel ve anlamlı günde, hep bir arada görmek istiyoruz. Bu anlamlı organizasyona, gerçek anlamda destek olan ve emeği geçen herkes, yaptığı işten tek bir kuruş almadan, canla başla çalışmakta, en iyi şekilde, kusursuz bir performans ortaya koymamız için çaba harcamaktadır” ifadelerini kullandı.

KARAN BEBEĞE DESTEK OLALIM

Turhan, “Başta müzisyenlerimiz olmak üzere, ses sistemi, konser salonu, süsleme, bilet tasarımı, basımı ve satışı, sosyal medya tanıtımı gibi hiçbir hizmetin bedeli alınmamış olup, tüm bu hizmetler Karan bebeğimiz için gönüllülük esasına dayalı yapılmıştır. Katkıda bulunan, sponsor olan kurum, kuruluş, işletme ve esnafımıza emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler. Haydi Karasu. Bir bilet alıp, konserimize gelerek, Karan bebeğimize destek olalım. Bu defa şarkılarımızı hep birlikte, minik yüreğimiz için seslendirelim. Konserimizde buluşmak dileğiyle” şeklinde açıklamada bulundu.