-

Bu haber KarasuHaberleri.com’un özgün haber içeriğidir. Haber metni veya haber görselini başka bir sitede görürseniz çalınmış demektir. Bu tür kopyala yapıştır sitelere itibar etmeyiniz. Emek hırsızlığına göz yummayınız.

Çarşamba günü Karasu’ya gelen Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım, ilçe genelinde yapımı süren ve başlanacak olan projeleri yerinde inceleyerek detaylı bilgiler aldı. Vali Kaldırım’a ziyaretleri sırasında Karasu Kaymakamı Dr. Ahmet Naci Helvacı, Belediye Başkanı İshak Sarı, AK Parti İlçe Başkanı Hasan Yavuzyiğit, Belediye Başkan Yardımcıları ve bazı meclis üyeleri eşlik etti.

Vali Kaldırım ilk olarak Karasu Sahil Projesi’ni yerinde inceledi ve proje hakkında bilgi aldı. Ardından Sahil Park mevkiine gelen Çetin Oktay Kaldırım, yapımına başlanacak olan Karasu Yaşam Merkezi Projesi’ni inceledi.

Karasu Belediyesi tarafından hizmete açılan Tır Garajı’nı da ziyaret eden Vali Kaldırım, Sahil Park mevkiinde geçici olarak yer alan Trabzonspor’a ait TS Club Store tırını da ziyaret etmeyi ihmal etmedi. Vali Çetin Oktay Kaldırım, projelere tam not vererek ilçeden ayrıldı.