KarasuHaberleri.com & Öncü Karasu gazetesi
Nevtan Angün'ün haberi


 

Bir ihbarı değerlendiren Karasu İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Manavpınarı Mahallesi’ndeki bir adreste arama yaptı. Bir evin alt katında bulunan depoda bir adet patpat aracı, iki adet tırpan motoru, iki adet odun kesme motoru, bir adet üfleme motoru ve bir adet de matkap ele geçirdi. Piyasa değeri 25 bin lira olan malzemelerin çalıntı olduğu tespit edildi.

 

İkinci arama

 

Jandarma ekipleri olay ile ilgili başlattıkları soruşturma sonrası şüpheli şahısların yakalanmasına yönelik çalışma başlattı. Jandarma JASAT ve Karasu İlçe Jandarma Komutanlığı’nın yapmış oldukları titiz inceleme sonucunda hırsızlığı M.S. isimli şahısın 16 Şubat günü yaptığı tespit edildi. Çalıntı malzemelerin, Aziziye Mahallesi’nde bulunan ve Ş.U isimli şahsa ait olduğu belirlenen dükkana getirildiği belirlendi.

 

Sahibine teslim edildi

 

Ekiplerin, belirlenen dükkanda yaptığı aramada da çok sayıda çalıntı malzeme bulundu. Çalınan malzemelerin Z.Ç. isimli vatandaşa ait olduğu tespit edilmesi üzerine, bulunan malzemeler, sahibine jandarma ekiplerince teslim edildi. Hırsızlık şüphelisi M.S, başka suçtan araması olduğu için polis ekiplerince bir gün önce tutuklanırken, çalıntı eşyaları satın aldığı tespit edilen Ş.U ise adliyeye sevk edildi. Sahipleri belirlenemeyen çalıntı malzemeler ise Karasu Cumhuriyet Başsavcılığı’na teslim edildi.

 

OPERASYONA AİT FOTOĞRAFLAR: