Doğu ve Batı Karadeniz Caddesi ile Karasu ilçe merkezinin en işlek bulvarı olan Plaj Caddesi’nin orta refüjüne dayalı vaziyette yol ortasında bulunan ve araçlar için ciddi tehlike oluşturan çöp konteynerleri, Karasu Temizlik İşleri ekipleri tarafından bulundukları yerden kaldırıldı.

 

WhatsApp ihbar hattımıza Karasulu bazı vatandaşlar, yeni asfaltlanan caddenin sol şeridinde orta refüje dayalı dev konteynerlerin araçlar için tehlike saçtığını belirterek fotoğraflar göndermişti. Karasu Haberleri İnternet Medyası, vatandaşların şikayetine duyarsız kalmadı ve büyük tehlike arz eden konteynerlerin kaldırılmasını isteyen vatandaşların sesini duyurdu.

 

Haberin yayımlanmasından iki gün sonra, Karasu Belediyesi ekipleri, vatandaşın şikayetine duyarsız kalmadı ve çöp konteynerlerini orta refüjden kaldırarak sokak içlerine yerleştirdi. Karasulu sürücüler ve vatandaşlar da, “Yetkililere teşekkür ediyoruz. Bulvarımız şimdi tamamen kullanışlı hale geldi. Kimsenin canı yanmadan tehlike de ortadan kalktı” diyerek vatandaşın taleplerini kısa sürede değerlendiren ekiplere teşekkür etti.

 

KONTEYNERLER TEHLİKE SAÇIYOR haberini okumak için buraya tıklayın

 

Haber niteliği taşıyan video ve fotoğraflarınızı Karasu Haberleri WhatsApp İhbar Hattı’na gönderebilirsiniz. WhatsApp İhbar Hattı numaralarımız: 0541 686 14 77 ve 0542 232 54 54