Çocuk Oyunları Şenlikleri Karasu’da sona erdi. Öğrenciler birincilik için tatlı bir mücadele verdi. Dereceye giren okullara madalyaları teslim edildi. Karasu Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Kemal Ataç, “İlçemizde birinci olan öğrenciler Sakarya’da yapılacak olan il birinciliğinde ilçemizi temsil edecek. Tüm öğrencilerimizi tebrik ediyorum ve ilde ilçemizi temsil edecek olan öğrencilerimize başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

DERECELER BELLİ OLDU

Düzenlenen Çocuk Oyunları Şenlikleri kapsamında, 2. sınıflar yağ satarım bal satarım yarışmasında ilçe birinciliği Fatih Sultan Mehmet İlkokulu’nun oldu. İkinci Manavpınarı, üçüncü ise Yalı ve Karasu İlkokulu oldu. 3. sınıflar mendil kapmaca yarışmasında Toki Demokrasi birinci, Fatih Sultan Mehmet ikinci, Şehit Ferhat Sözer ve Aziziye İlkokulu üçüncülük elde etti. 4. sınıflar Kaleli Yakan Top Yarışması’nda birincilik yine Fatih Sultan Mehmet İlkokulu’nun olurken, ikinci İnönü, üçüncü ise Yalı ve Mehmet Akif Ersoy İlkokulu oldu.

TATLI REKABET

5. sınıflar kız kaleli yakan top yarışmasında Gazi Ortaokulu birinciliği kimseye kaptırmadı. İkinci Şehit İsmail Hakkı Yılmaz Ortaokulu, üçüncü ise Toki Demokrasi ve Şehit Ferhat Sözer Ortaokulu oldu. 5. sınıflar erkekler kaleli yakan top yarışmasında ise Şehit İsmail Hakkı Yılmaz birinci, Gazi ikinci, Toki ve Şehit Ferhat Sözer Ortaokulu üçüncü olarak yarışmadan ayrıldı. 6. sınıf kızlar ve erkekler tombik oyununda ise her iki grupta da birinci Gazi, ikinci Toki Demokrasi, üçüncü ise Özel Özşen ve Mehmet Akif Ersoy üçüncü olarak yarışmayı tamamladı.

Güler Çınasoğlu’nun haberi