2023 yılı içerisinde Türkiye Yüzme Federasyonu faaliyet programında yer alan il içi ve il dışı birçok müsabakada Karasu’yu başarılı bir şekilde temsil eden Karasu Stil Yüzme Eğitim Merkezi antrenörleri Tunahan Özdemir, Tuğba Balcıoğlu ve sporcuları Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Cihan Emre’yi ziyaret etti. Emre, kendilerini ziyaret eden yüzme ekibine teşekkür etti.

BAŞARILAR DİLEDİ

Başkan Emre, “Karasu Stil Yüzme Eğitim Merkezi’nde başarılı sporcular yetişmesi, sporculara sağlanan hizmet ve eğitimin kalitesini göstermektedir. Karasu’da yüzme eğitimleri konusunda iyi çalışmalar sonucunda büyük iller ve büyük kulüpler arasında adından söz ettirmesi Karasu için güzel bir hizmetin yapıldığının göstergesi olmuştur ve olmaya da devam etmektedir. Karasu’ya büyük bir başarı ile gururlandıran başarının mimarları sporcularımızı antrenörlerimiz Tuğba Balcıoğlu, Tunahan Özdemir’i ve emeği geçenleri kutlar başarılarının devamını dilerim” ifadelerini kullandı.

İŞİMİZİ SEVEREK YAPIYORUZ

Antrenör Özdemir, “Karasu’da büyük bir iş ve büyük bir başarı yakaladığımız inancındayız. Yetiştirdiğimiz sporcular Fenerbahçe ve Enka gibi Türkiye’nin en güçlü kulüpleri ile yarışır durumundayız. Sporcularımızın arasından Milli takıma seçilenler il de derece yapanlar il dışı bölge ve Türkiye Şampiyonası’ndan derece ile dönen sporcularımız bulunmakta” dedi. Balcıoğlu, “Yaptığımız işi severek ve layıkıyla yaptığımıza inanıyoruz. Cihan Başkan’ında her zaman yanımızda olduğunu bildiğimiz için bizi ayrı motive ediyor. Bizlere ve sporcularımıza verdiği destek için başkanımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz” diye konuştu.

Güler Çınasoğlu’nun haberi