Karasuspor U-17 ve Alaağaçspor karşı karşıya geldi. Karşılaşmaya hızlı başlayan Karasuspor, temposunu düşürmedi ve ilk yarıyı 3-0 galip tamamladı. İkinci yarıda da aynı tempoda devam eden Karasuspor, adeta kalesini gole kapadı ve rakibine nefes aldırmadı. Maç 5-0 Karasuspor’un üstünlüğü ile sona ererken finali farklı kazanan ekip maç sonrasında da büyük sevinç yaşadı. Karasuspor Türkiye Şampiyonası’nda Sakarya’yı temsil etme hakkı kazanan üç takımdan biri oldu.

MEYVELERİNİ TOPLUYORUZ

Altyapı Sorumlusu Mahmut Hanefi Erdoğdu, “Karasuspor katıldığı bütün yaş gruplarında iddialı ve ciddiye alınan bir rakip statüsüne yükseldi. Başarıların ciddiye alınabilmesi istikrar ile mümkündür. Yönetime geldiğimiz günden bu yana altyapıya yapmış olduğumuz yatırımın meyvelerini az da olsa almaya başladık. A takımımızın elde ettiği başarılar kadar altyapı ekiplerimizin elde ettiği başarıları da bu nedenle önemsiyoruz” diye konuştu.

ÇALIŞMA DİSİPLİNİ

Erdoğdu, ildeki müsabakaların ardından Sakarya’yı temsilen katılacakları Türkiye Şampiyonası’nda da iddialı olacaklarını vurgulayarak, “Bu çocuklar sadece Karasu’nun, Sakarya’nın değil belki de Türkiye’nin futbol kaderini etkileyecek. Oyuncularımıza destek olmak, onları teşvik etmek ve en iyi yerlerde görmek istiyoruz. Çocuklarımızın disiplinli çalışması, istikrarla sahadaki disiplinden kopmaması gerçekten görülmeye değer. Bu ekibin Türkiye Şampiyonası’nda da iyi işler yapacağından şüphemiz yok” sözlerini kullandı.