Hafta içi kongresini gerçekleştiren Karasuspor, yeni başkanını belirledi. Başkanlık görevine Yunus Şentürk getirildi. Şentürk, “Üstlendiğimiz sorumluluğun farkındayız. Bugüne kadar dışarıdan takıma destek sağlıyorduk. Bundan sonra başkan sıfatı ile çok daha fazla elimizi taşın altına koyacağız. Hepimiz bu şehrin en büyük markasına katkı sağlamaya çalışacağız” dedi.

YENİ YOL HARİTASI

Yunus Şentürk, önümüzdeki hafta içinde yapacakları toplantıda durum değerlendirmesi yapacaklarını ve bunun neticesinde gerçeğe uygun hedefler belirleyeceklerinin altını çizdi. Şentürk, “Bu toplantıda hem kendi takımımızın durumunu hem de muhtemel rakiplerimizin durumunu masaya yatıracağız. Potansiyelimizi ve yeteneklerimizi değerlendireceğiz. Toplantının ardından ise bir yol haritası çıkaracağız” ifadelerini kullandı.

BİRLİKTE YOL YÜRÜYECEĞİZ

“Kendi durumumuzu ve rakiplerimizin durumunu analiz ettikten sonra takım ile ilgili adım atmaya başlayacağız” diyen Şentürk, “Hayallerden uzak ayakları yere basan adımlar atmak durumundayız. Karasuspor markasının hak ettiği yere gelmesi için herkes elinden geleni yapacak” dedi. Yeni yönetimin Karasuspor aşığı isimlerden oluştuğunu da sözlerine ekleyen Başkan Şentürk, “Elbette yönetime yazacağımız kişi sayısı sınırlıydı. Yoksa Karasuspor aşığı yüzlerce arkadaşımız var. Onların da bize destek olacağından hiç şüphemiz yok. Kimseyi yönetimin dışında bırakmadan, Karasuspor’a gönül veren herkese kapımız açık olacak. Karasuspor’un yanında olan herkesle birlikte yol yürümeye hazırız” diye konuştu.

Ramazan Marmara’nın haberi

Editör: Nevtan Angün