Gazi Metal’in destekleriyle, Sema Sultan Sanat Rüya Çocuk Tiyatro Grubu tarafından Karasu Zübeyde Hanım Anaokulu’nda sahneye konulan Nasreddin Hoca oyunu, minik öğrenciler tarafından büyük bir beğeniyle izlendi. Tiyatroda, Nasreddin Hoca’nın en bilinen fıkraları, özdeyişleri ve hem eğitici hem öğretici, bir o kadar da eğlenceli hikayeleri sahnelendi.

 

Tiyatro grubu oyuncuları Tarık Türer ve Sema Türer’in başarılı performansına çok kez çocuklar da eşlik edince keyif dolu bir tiyatro gösterisi ortaya çıktı. Oyunun sondan Türk Bayrağı açan oyunculara, İzmir Marşı eşliğinde çocuklar da coşkuyla eşlik etti. Hayat Bayram olsa şarkısı eşliğinde, üzerinde Gazi Metal yazılı balonların dağıtılmasıyla çocukların neşesi adeta ikiye katlandı.

 

 

Neşeli ve eğitici tiyatro oyunun, Karasu İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Servan Sever, Okul Müdürü Zehra Türkoğlu Kuba ve okul öğretmenleri de çocuklarla birlikte izledi. Okul Müdürü Zehra Türkoğlu Kuba, “Bu güzel eğitici ve eğlenceli tiyatro gösterisini çocuklarımıza sunma imkanını bizlere veren Gazi Metal’e teşekkür ediyoruz. Çocuklarımız, çok eğlendi ve eğitici bilgilere de sahip oldu. Tiyatro grubu oyuncularına da teşekkür ederiz” dedi.