Ünlü oyuncu Kayra Şenocak’ın yazdığı ve İstanbul Komedi Tiyatrosu oyuncuları Metin Yıldız, Merve Sevi, İrfan Kangı, Kayra Şenocak, Berrak Güvem, Kimya Gökçe Aytaç ve Dost Elver’in rol aldığı iki perdelik komedi oyunu ‘Sevgili Karım’ Karasulu tiyatro severlerden tam not aldı. 12 Mayıs Cuma akşamı Karasu Şehit Üsteğmen İbrahim Abanoz Anadolu Lisesi’nin konferans salonunda sahneye konulan oyun için Karasulu tiyatro severler 1 saat öncesinden salona gelmeye başladı.

 

Oyuna yarım sata kala kapıların açılmasının ardından salonu tamamen dolduran Karasulu izleyiciler, tiyatro oyununun başlamasını heyecanla bekledi. İki perdelik komedi oyunu öncesi kuliste görüşlerini aldığımız tiyatro ekibinden İrfan Kangı, “Karasu’ya geldiğimiz ilk dakikadan beri bizleri ağırlayan Karasu Belediyesi’ne, Sayın Başkanımıza ve Başkan yardımcılarına teşekkür ederiz. Kendimizi evimizde htik. Duyduğuma göre biletler tamamen tükenmiş, Değerli Karasululara, bizlere ve oyuna gösterdikleri ilgi için teşekkür ederiz” dedi.

 

FOTO GALERİ İÇİN buraya TIKLAYIN

 

Oyunun yazarı ve oyuncusu Kayra Şenocak ise, oyunun konusu hakkında bilgi verdi. “Günümüzdeki karı-koca ilişkilerini anlatan oyunumuzda, hayat sigortası olan bir adamın arkasından çevrilen komik olayları anlatan oyunumuz için bugün burada olan Karasulu tiyatro severlere teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı. Oyuncu Metin Yıldız ise, “Karasu’ya ikinci kez geldim. Karasu şahane bir yer. Tiyatromuza gelemeyenler için çok şey kaçırdıklarını söyleyebiliriz. Burada olmamıza vesile olan Naciye Bahçebaşı ve Volkan Yıldız’a da teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

 

İstanbul Komedi Tiyatrosu oyuncuları, her saniyesi kahkaha dolu komedi oyunun sonunda, Karasulu hayranlarıyla bol bol fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedi. Organizasyonu gerçekleştiren Naciye Bahçebaşı ve Volkan Yıldız ise yaptığı açıklamada, “Bugüne kadar Karasu’ya getirdiğimiz tiyatro ve etkinlikler gibi bu oyun da büyük ilgi gördü. Karasulu tiyatro izleyicilerine, bizleri yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyoruz. Ayrıca, bu oyunu sahneye koymamızda bizlere detsek olan sponsorlarımıza, maddi ve manevi yanımızda olan, bu gece emek veren herkese de ayrı ayrı teşekkürü bir borç biliyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Haber videosunu izlemek için sayfayı aşağıya kaydırınız.