-

MIKNATIS ADAMIN BU KEZ İDDİASI BÜYÜK (izle):

...

Sakarya’nın Karasu ilçesinde ikamet eden ve mıknatıs adam olarak da tanınan Süleyman Demirci, biyoenerji ile hastaları sağlığına kavuşturduğunu iddia etti. Tedavi ettiği hastaların yüzde 90’nının şifa bulduğunu belirten Süleyman Demirci (58), “Kimseden bir lira bile alamıyorum. Aldığım an bu olaylar benden yok oluyor. Bana gelen kişi şifasını bulsun, dua etsin” şeklinde konuştu.

Görme engellilerin gözlerini de açtığını ifade eden Demirci, “Yolda yürüyemeyenleri, kanserlileri tedavi ettim. Hastaları evinde yatırıyorum, ister Türkiye’de ister Almanya’da buradan gerekeni yapıyorum. Şu ana kadar Türkiye ve Avrupa genelinde 150 bine yakın şifa bulan hastam var. Ücret almadan bütün hastalara yardımcı olmaya çalışıyorum. Biyoenerji belgem de var” dedi.

Koronavirüs’e karşı elinde panzehir niteliğinde bir madde olduğunu da iddiaları arasına ekleyen Karasulu Demirci, “Bunu bakanlıktan yetkililer gelip alsın, incelesin. Bu, Koronavirüs’ü yok eden bir madde. Bunu bakanlığa göndermek istiyorum” diyerek yetkililere seslendi.

ONUN SAYESİNDE İLAÇLARDAN KURTULDUM

Süleyman Demirci’nin tedavi ettiği hastalarından biri olduğunu söyleyen 61 yaşındaki İrfan Emanet ise, “Bana hipertansiyon teşhisi konuldu. Hipertansiyon endişesiyle de ameliyat olamadım. Rahatsızlığım dolayısıyla iki sene üst üste çok kan kaybettim. Yaklaşık 2-3 yıl da kan kaybı çok yaşadım. O zamanlarda ayda iki poşet dolusu ilaç kullanıyordum. Kullandığım ilaçlar beni tamamen bitirmişti. Birçok organımı çok bozdu. Bitik durumdaydım. Yola adım atıp yürüyemiyordum” ifadelerini kullandı.

“Ramazan ayında bir gün kahvede çay içerken Süleyman abiyle tanıştım” diyen Emanet, “Bana, ‘İrfan gel, seni tedavi edeyim’ dedi. O zamanlarda onun biyoenerji uzmanı olduğunu da bilmiyordum. Bana enerji yüklemesi yaptığı gün birer çay içip kalkıp gittik. Eve gidip uyudum, sabah kalktığımda gözlerime inanamadım. Bir iki yıl bu tedaviye devam ettik. Allah’a şükür ilaçlardan da kurtuldum. Adım atıp yürüyemezken şu an 24 saat çalışabiliyorum” sözlerine yer verdi.