Aziziye Mahallesi muhtarlığına adaylığını koyduğu günden bu yana saha çalışmalarına aralıksız devam eden Murat Genç, aza adayları ile birlikte sahanın tozunu yutmaya devam ediyor.

Azalarla tam kadro geçen sürede yapılanlar ve kalan sürede yapılacak çalışmalarla ilgili istişare, projeler, stratejiler ve saha çalışmaları hakkında bilgilendirme toplantılarını yapmaya devam ettiğini dile getiren Aziziye Mahallesi Muhtar Adayı Murat Genç, “Bizim tek gayretimiz mahallemizi bir adım daha ileriye getirmektir. Bizler bu düsturda bu yola çıktık. Mahalle halkımız da bu düsturda bizlere destek vereceğini düşünüyorum” dedi.

Genç, “Ev ziyaretlerimiz olsun, esnaf ziyaretlerimiz olsun her gün bir vatandaşımıza dokunmaya, derdini dinlemeye gayret ediyorum. Mahallemizin eksikliklerini farkındayım. Bu eksikliklerin çok uçuk bir eksiklik olmadığını herkes biliyor. Biz sahanın tozunu yutmaya devam edeceğiz. Az bir süre kaldı. İnşallah mahallemin de desteğini alırsam beş yıl çok güzel bir Aziziye bırakmak için var gücümle çalışacağım” sözlerini kullandı.

Aziziye Mahallesi Muhtar Adayı Murat Genç 285 F1

Aziziye Mahallesi Muhtar Adayı Murat Genç 285 F2

Aziziye Mahallesi Muhtar Adayı Murat Genç 285 F4

Aziziye Mahallesi Muhtar Adayı Murat Genç 285 F3