28 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan 2.tur cumhurbaşkanlığı seçimine yönelik değerlendirmede bulunan Yeniden Refah Partisi Karasu İlçe Başkanı Osman Önal, vatandaşın bazı şikayetlerin olduğunu ve bu şikayetlerin giderilmesinde öncü olacaklarını belirtti.

Önal, “Halkımız ile oturup dertleştiğimizde devletin ekonomisinin, adalet sisteminin olması gerektiği düzeyde olmadığını ifade ediyorlar. Tarımdaki eksiklikleri, eksikliklerin yanı sıra tarım politikasını beğenmediğini görüyoruz. Adaletli, eşit bir paylaşım olmadığını beyan ediyorlar. Okullardaki eğitim ve öğretim seviyelerinin çok geri kalındığını, müfredatın çok yanlış olduğunu söyleyen aziz milletimiz, muhalefet ve iktidar tarafını da iyi görmekte” ifadelerini kullandı.

YANLIŞLARA “DUR” DEDİK

“İki tarafın da iyi ve kötü yönlerini, istikrarını, örf ve adetini devlet ve siyaset anlayışını görmektedir. Milletimizin Cumhurbaşkanı seçimlerinde vatanı ve devleti için doğru kararı vereceğinden eminim” diyen Osman Önal, “Biz, Yeniden Refah Partisi olarak bu siyasi arenanın içinde her ne kadar Cumhur İttifakı’nda Devletimizin bekası için, gelecek aydın nesillerin inşası için ittifak olsak da biz doğruya doğru, yanlışa yanlış diyerek, hayra motor, şerre fren olacağız” şeklinde konuştu.

“Beş millet vekilimiz ile mecliste yemin edip göreve başlamadan eksik ve bazı yönleri hatalı yasaların düzeltilmesine motor olduk. Kamudaki personel alımlarındaki mülakat uygulamasına yanlış dedik, fren olduk” diyen Başkan Önal, sözlerini “Yeniden Refah Partisi Karasu İlçe Başkanlığı olarak, siyasette nezaketin ve zarafetin geliştirilmesinde öncü olacağız. Biz, milli görüşçüyüz ve bu milletin asil temsilcileriyiz. 28 Mayıs’taki Cumhurbaşkanı seçimi vatanımıza bayrağımız altıda yaşayan milletimize hayırlı olsun” diyerek tamamladı.