2022-2023 eğitim-öğretim yılı kapsamında Karasu Özel Zeliha Anaokulu yıl sonu gösterisi ve mezuniyet programı düzenledi. Karasu Şehit Üsteğmen İbrahim Abanoz Anadolu Lisesi Konferans Salonu’nda düzenlenen programda Özel Zeliha’nın öğrencileri yeteneklerini sergiledi.

KARASU’NUN İLK ÖZEL ANAOKULU

Programa Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Turan Yüzücü, Karasu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Cihan Emre, Karasu Cami İmam Hatibi Ali Sarımert, Ziraat Bankası Müdürü Yusuf Kaya ve çok sayıda davetli katıldı. Okul Müdürü Halit Er, programda günün anlam ve önemini belirten konuşmasını gerçekleştirdi. Er, “2009’dan beri anaokulu ve okul öncesi düzeyde eğitim-öğretin vermektedir. Bu alanda Karasu’da açılan ilk özel olmamız hasebiyle hem gururluyuz hem de sorumluluğumuzun farkındayız. Karasu’ya böyle bir okulu kazandıran kurucumuz Selman Özbay’a, bu güzel gecede bizi yalnız bırakmayan misafirlerimize, organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

GÖSTERİLERİNİ SUNDULAR

Öğrencilerin heyecan içerisinde hazırladıkları yılsonu gösterileri Parlayan Yıldızlar sınıfının “Sıra gecesi” gösterisiyle başladı. Akabinde ise Deniz İncileri sınıfından Mustafa Amir Aral ve Nisan Turhan “Reyhani” dansını gerçekleştirdi. Neşeli Çocuklar ve Minik Eller sınıfı öğrencileri modern danslarını sundu. Parlayan Yıldızlar sınıfı öğrencileri İslam’ın şartını ve Fil Suresi’ni okurken, Minik Eller sınıfı hadisi şeriflerini okudu. Kuran’ı Kerim’e geçerek hatim eden öğrencilere de protokol üyeleri tarafından ödüllerini verildi.

KEP ATTILAR

Deniz İncileri’nin özenle hazırladığı vals gösteri ise büyük beğeni topladı. Öğrencilerin 10 kıtalık İstiklal Marşı’nı ezbere okuması ise ayakta alkışlandı. Pamuk Prenses ve 7 Cüceler isimli drama gösterisinde öğrenciler muhteşem performans sergiledi. Deniz İncileri’nin Çanakkale Geçilmez adlı drama gösterisi ve annem ilahisi katılımcılara duygu dolu anlar yaşattı. Bazı seyirciler öğrencileri izlerken gözyaşlarını tutamadı. Programın sonunda ise Nagihan Filizfidanoğlu Kavram ve Naile Tetik’in öğrencileri diplomalarını alarak, “Geleceğe merhaba, haydi kepler havaya” sloganıyla keplerini havaya attı.

Güler Çınasoğlu’nun haberi