14 Mayıs Pazar günü yapılan cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinin ardından AK Parti Karasu İlçe Başkanı Recep Aksu değerlendirmede bulundu. “Milletimiz demokrasinin yumruğunu masaya vurdu” diyen Aksu, Cumhur İttifakı’nın Millet İttifakı’na da önemli bir fark atarak safını belli ettiğinin altını çizdi.

GURUR DUYDUK

Sakarya’nın cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinde Marmara bölgesi birincisi olması da ayrıca gurur verici” diyen Başkan Aksu, sahada olan arkadaşlarına da teşekkür etti. Aksu, “Cumhurbaşkanımız, liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın ifade ettiği gibi, ‘Türkiye yüzyılı için milletimizin ve özellikle de gençlerimizin umutlarını en yükseğe çıkarmak için durmadan dinlenmeden çalışmaya, her bir kardeşimize ulaşmaya devam ediyoruz’” ifadelerini kullandı.

DURMAK YOK

Başkan Aksu, “Dün olduğu gibi bugünde milletine, vatanına sevdalı mazlum coğrafyanın umudu Cumhurbaşkanımızı 28 Mayıs’ta en yüksek destekle yeniden seçerek durmak yok yola devam diyoruz. Bütün hemşerilerimize Cumhurbaşkanımızın selam ve muhabbetini iletiyor, dua ve desteklerinden dolayı şükranlarımızı arz ediyoruz. Allah’ın izni ile Türkiye yüzyılının yükselişinin önüne kimse geçemeyecektir. Sonuçlar ülkemiz ve şehrimiz için hayırlı olsun inşallah” dedi.

Güler Çınasoğlu’nun haberi