Hendek İlçesinde ev ziyaretlerini gerçekleştiren İYİ Parti’nin Karasulu adayı Kılıçaslan, “Hendek Kadın Politikaları başkanlığımızla birlikte ev ziyaretlerimize devam ediyoruz. Değerli hanımlarla kaynamayan tencereleri, çocuklarımızın Türkiye ortalamasının altında kalan eğitimlerini ve gençlerimizin geleceğe dair umutsuzluklarını konuştuk, çözümlerimizi anlattık. Hoş sohbetleri ve nazik ev sahiplikleri için çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Selçuk Kılıçaslan, mahalle ziyaretlerinin ardından sanayicilere de ziyarette bulundu. Kılıçaslan, üretimin, ülkenin ekonomisinde ve kalkınmasında en önemli unsur olduğuna dikkat çekerek “Sakarya, en önemli üretim merkezlerinden biri. Üreticilerimizin sorunlarının bilincindeyiz. İlimizin de üretime olan ihtiyacının farkındayız. Sakarya, 15 Mayıs’tan sonra üretimin merkezi haline gelecek” diye konuştu.

Dolmuşçu esnafıyla da bir araya gelen Kuzey bölgesinin adayı Selçuk Kılıçaslan, “Çözüme kavuşturulması çok kolay olduğu halde birçok sıkıntı ile baş başa bırakılan dolmuşçu esnafımızın dertlerini not alıyoruz. Sözümüz söz, diğer illerdeki doğru uygulamaları Sakarya’da da sergileyeceğiz. Az kaldı, Sakarya tarih yazacak” ifadelerini kullandı.