Yönetmenliğini bir çok dizi ve filmde rol almış olan Sakaryalı oyuncu Ahmet Vuran’ın üstlendiği ve başrollerini Ahmet Vuran ile Tuğçe Efe  Saraçoğlu’nun paylaştığı ‘Sakaryalı’ isimli filmin çekimlerine başlandı. Dizinin oyuncu kadrosunda, sunucu ve oyuncu Esra Sönmezer, Kurtlar Vadisi dizisinin Yılmaz’ı Bekir Aslantaş, ve Elif dizisinin Başrol oyuncusu Altuğ Seçkiner, Yeşilçam’ın değerli oyuncusu ve dublaj sanatçısı Atilla Yiğit gibi ünlülerin de konuk oyuncu olarak rol aldığı öğrenildi.

 

İstanbul istihbaratında görev yapmakta olan Savaş isimli bir karakter ve ekibinin bir çok suç ve suç örgütüne karışmış bir çeteye operasyon düzenlemesi ve çeteyi çökertmesinin ardından gelişen olayların konu edildiği filmde aksiyonun üst seviyede olduğu belirtildi. Dizinin konusunun şöyle devam ettiği öğrenildi: Çetenin çökertilmesinden sonra Savaş’ın eşi ve kızı öldürülür. Bu olayın ardından Savaş, görevinden ayrılır ve doğup büyüdüğü Sakarya’ya döner.

 

Burada onu okutup büyüten manevi dayısı Kara’nın yanına gelir. Bir yanda içerisinde tuttuğu intikam hırsı ile araştırmalar yapmaktadır. Bir süre sonra da Sakarya’da bir takım olumsuz olaylara şahit olur ve farkında olmadan bu olayların içerisinde bulur kendini. Bir süre sonra da intikamının yolunu tutar. Bol aksiyon ve heyecan dolu bir macera filminin vizyona girmesi başta Sakarya halkı tarafından sabırsızlıkla bekleniyor.