-

Birinci Amatör Küme’nin 5’inci haftasında Ferizli Sahası’nda Pazar günü Limandere ile Güvenspor, karşılaştı. Maç öncesi sahada bir dakika şehitler için saygı duruşunda bulunuldu.

Orta alan mücadelesiyle başlayan karşılaşmanın 22. dakikasında Güvenspor, Limanderespor kalesinde golü buldu ancak yan hakem bu durumu ofsayt olarak değerlendirdi. Maçın 34’üncü dakikasında ise Limanderespor serbest vuruş kullandı ve Kaleci Recep parmaklarının ucuyla topu kornere çeldi.

İlk yarının 0 - 0 beraberlik ile sonuçlandığı maçın ikinci yarısında ise her iki takım kontrollü başladı. Güvenspor, Limanderespor kalesine yüklenirken bir anda kalesinde kontratak gördü. Maçın 79’uncu dakikasında Limanderespor’un golü Recep’ten geldi. Skor 1-0 oldu.

Bu dakikadan sonra Güvenspor beraberlik için varını yokunu ortaya koyarken, sağlı-sollu ataklarla Limanderespor kalesinde tehlikeler yaşatmaya başladı. Limanderespor savunması ve kalecisi ancak 90+7’ye kadar dayanabildi ve Güvenspor Orhan Baki ile beraberlik golünü kaydetti. Maç atılan karşılıklı gollerle 1-1 sona erdi.

Limanderespor 1-1 Karasu Güvenspor

Saha: Ferizli Sahası

Hakemler: Tayfun Güz, Hakan Can Yılmaz, Berkay Aykın

Limanderespor: Osman, Yunus, Bayram, Ensar, Barış, Umut Can, Recep, Volkan (Ali), Sami (Enes), Mehmet (Yasin), Ufuk

Antrenör: Hakan Özmen

Karasu Güvenspor: Recep, Nihat, Samet, Murat, Murat Şahin, Ömer (Yavuz), Eray Reis, Muhammet Emin, Orhan, Özgür, Eray

Antrenör: Hasan Şahane Sayılı

Goller: Dakika 79 Recep (Limanderespor), dakika 90+7 Orhan Baki (K. Güvenspor)