-

Bu sezon Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadele edecek olan Karasuspor, oluşturduğu genç kadrosuyla ilk antrenmanını Pazartesi günü gerçekleştirdi. Işıklandırması tamamlanan Karasu Şehir Stadı’nda top başı yapan sarı kırmızılı ekibi, sağanak yağmura rağmen taraftarı da yalnız bırakmadı.

Antrenman öncesi basına poz veren BAL temsilcimiz Karasuspor’a Karasu Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Karakaş, MHP Karasu İlçe Başkanı Münir Ali Kara, Belediye Meclis Üyeleri Murat Kaçar, Sabri Aslanbay, Mehmet Genç ve Cüneyt Taşkın Ekşi, başarı dileğinde bulundu. Futbolculara, protokol tarafından baklava ikram edildi.

BAL’IN HAKKINI VERECEĞİZ

Akın Al ve Recep Eşkin ile birlikte BAL temsilcimizin teknik kadrosunu oluşturan Serdar Ergelen, “Karasu halkından pırıl pırıl bu gençlerimize başta manevi destek vermelerini bekliyoruz. Genç ve dinamik bir kadro oluşturduk. Karasu’nun bütünüyle sahiplenmesi gereken genç bir kadromuz var. Bu gençler de hem futbolun hem de BAL’ın hakkını verecektir” diye konuştu.

Ergelen, “Karasu’yu en iyi şekilde temsil ederek, bize verilen her desteğin hakkını sahada sonuna kadar vereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Kadromuz son derece istekli, arzulu ve yetenekli gençlerden oluşuyor” ifadelerini kullandı.

FUTBOLCU, SİSTEME UYACAK

“Her zaman dediğimiz gibi altyapısız asla olmaz. Altyapısız, futbol olmaz. Bugün bir futbolcu fabrikası konumuna gelen Karasuspor, altyapı avantajını sonuna kadar kullanacak” diyen Serdar Ergelen, “Hem oyuncu yetiştiren hem de stabil olan bir takım meydana getireceğiz. Futbolcularımız sisteme uyarak sahada mücadele edecek. 30 dakika oynayan da 90 dakika oynayan da görevini yerine getirmiş olacak” şeklinde konuştu.