Sarı, menajer oldu

 

Sessizliğini adeta bir transfer fırtınası ile bozan Karasu Güvenspor, beş mevcut oyuncusu ile sözleşme imzalamasının ardından, geçtiğimiz sezon takımın teknik direktörlüğünü yapan Ceyhun Sarı’yı genel menajerlik görevine getirdi. Sarı ve teknik kadronun görüşmeleri sonucunda Karasu Güvenspor Kulüp Başkanı Hasan Sayılı (Lango Hasan), çeşitli mevkilerdeki dört oyuncuyu dış transfer ile kadrosuna kattı.

 

Dört başarılı isim

 

İlk olarak Kocaalispor’da top koşturan başarılı oyuncu Cihan Yangel’i kadrosuna katan Güvenspor, bu oyuncu ile anlaşmaya varılmasının ardından 2013 yılında Sakaryaspor’da kalecilik yapan ve geçen sezon da yine Kocaalispor’da forma giyen kaleci Harun Avgın’ı renklerine bağladı. AS Akyazıspor’da oynayan Bünyamin Özmert ile anlaşan Güvenspor yönetimi, son olarak da Adapazarıspor’dan Üsame Öztoprak ile de anlaşmaya vardı.

 

Destek şart

 

İç ve dış transferlerle takımdaki eksikleri tamamladıklarını ifade eden Başkan Sayılı ve yönetimi, “Yeni sezonda hedeflerimize ulaşmak için teknik kadromuzun görüşleri doğrultusunda eksik mevkilere takviyeler yaptık. Taraftarımızın da desteği ile takımımızın başarıya ulaşması mümkün. Başarı sadece sahada olmuyor. Güvenspor’a gönül veren herkesin, maddi ve manevi olarak taşın altına elini koymasını bekliyoruz” dedi.

 

HABERE AİT TRANSFER FOTOĞRAFLARI AŞAĞIDA: