-

Pazar günü Lavinia Butik Otel’de Aziziyespor Kulübü Başkanı Çetin Kaya, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte gerçekleştirilen kahvaltı programında Karasu basınıyla bir araya geldi. Kaya’ya, altyapıdan sorumlu yönetim kurulu üyesi Besim Ömer Cengiz, futbol şube transfer komitesinden sorumlu yönetim kurulu üyeleri Yücel Şirin, Hakan Cengiz ve İlker Işık, halkla ilişkilerden sorumlu yönetim kurulu üyesi Aytaç Ayhan, Aziziyespor Antrenörü Fikri Yılmaz ve aileleri eşlik etti.

Kahvaltı sonrası yönetim kurulu üyeleriyle birlikte basına açıklamalarda bulunan Aziziyespor Kulübü Başkanı Çetin Kaya, “Geçen dönem Aziziyespor’umuza desteklerimiz zaten vardı. Bizler her zaman elimizi taşın altına koyduk. Reşit Yetim Başkanımız bize yorulduğunu söyledi ve yönetimi sen devral benden dedi. Bende kabul ettim” dedi.

12 YIL BOYUNCA YALNIZ KALDI

“Geçen sene çalıştığımız arkadaşlarımızla tekrardan yeni bir yapı oluşturmak istiyoruz” şeklinde konuşan Başkan Çetin Kaya, açıklamalarına şu ifadelerde devam etti:

Bu oluşumda geçen dönemdeki heyecanı şevki daha da arttıracağımıza inanıyoruz. Şevk ve heyecanı doruklara taşıyacağız. Reşit Yetim Başkanımız halen bizimle ve bizimle olmaya da devam edecek.

Bizler devamlı bir sistem oluşturmaya çalışıyoruz. Bir kişinin mücadelesiyle olmayan tamamen bir görev dağılımı içerisinde olan, herkesin kendi görevini bildiği ve diğer görev yapan arkadaşlarıyla da kontak halinde olduğu bir sistem oluşturacağız. Reşit Başkanım 12 yıl boyunca yalnız kaldı. Kimse yalnız kalmayacak. Herkesle bir bütün haline geleceğiz. Mahallelimizle, basınızla, yönetimimizle, akla gelen herkesle bir olacağız.

LAYIKIYLA GÖREVLERİNİ YAPACAKLARINA İNANIYORUM

Aziziye Mahallesi Muhtarı Besim Ömer Cengiz’i altyapı sorumlumuz yaptık. Cengiz, orada çocuklarımızın ailelerini çok net tanıyor. Aziziye mahallelimize dışarıdan gelen mahalle sakinlerimizi, kısacası her kesime hitap eden bir isim olduğunu düşünüyorum. Alt yapımızda oynayan ve oynayacak olan evlatlarımızın aileleri ile bire bir kontak kuracak isim, kesinlikle mahallemizin muhtarı olan Besim Ömer Cengiz’dir. Bu yüzden Besim Ömer Cengiz’in bu görevi layıkıyla yerine getireceğine yürekten inanıyor ve güveniyorum.

Geçtiğimiz sezon kulübümüzün antrenörü olan Fikri Yılmaz hocamızla anlaştık. Gönüllü olan arkadaşlarımız Yücel Şirin, Hakan Cengiz ve İlker Işık ise futbol şube transfer Komitesinde görev aldı. Fikri hocamızla anlaştıktan sonra Yücel Şirin, Hakan Cengiz, İlker Işık ile birlikte bir aydan bu yana yaklaşık 15 toplantı yapmışızdır. Hocamızın istediği futbolcuları, bizim alabileceğimiz futbolcuları oturup konuşuyoruz. Görev dağılımında basın halkla ilişkiler sorumluluğunu Uğur Şahin ve Aytaç Ayhan’a verdik. Aynı şekilde Şahin ve Ayhan’ın da bu görevi layıkıyla yapacağına inanıyorum.

Tatlıyı yemek önemli değil. Ondan önce hamuru var. Malzemelerin toplanması var. Karıştırması var. Buraya kadar kimse yok. Önemli olan buraya kadar yalnız gelinmemek, sadece maçlara gelip tribünden destek vermek, sahaya atlamak Aziziyespor’u sevmek Aziziyespor’a destek vermek demek değildir. Bu yüzden güzel bir yönetim ve güzel bir görev dağılımı kesinlikle şarttır. Bizler de bunu güzel bir şekilde tamamlama aşamasına geldik.

MERKEZ TAKIMLAR DAHA CAZİP GELİYOR

Aziziyespor olarak hocamızla birlikte 2 dış transfer yaptık. İç transferde ise 4 tane futbolcumuzla anlaştık. Birçok futbolcuyla görüşme yaptık ve yapmaya da devam ediyoruz. Para konusunda çok zorlanmıyoruz ancak futbolcuların Karasu’yu tercih etme noktasında zorlanıyoruz. Karasu’ya getirme noktasında başka bir çözüm yolu bulmamız gerekiyor. Kalacak olduğu yerler hazır ancak futbolcularımıza merkez takımlarında oynamak daha cazibeli geliyor.

Biz, herkesi memnun edecek bir takım kuracağız. Adeta çiçek gibi bir takım kurmayı hedefliyoruz. Şampiyon olur olmayız bunun çok parametreleri var ama niyetimiz bu yoldur. Panikleyerek saçma sapan transferler yapmaktan kaçınıyoruz. Bütçelerimize uygun makul seviyelerde giderek çiçek gibi bir takım kuracağız ve izleyicilere maçlarımızda keyifli 90 dakikalar geçirteceğiz.

Alt yapımızda Ömer Bıyık hocamız ile anlaştık. Bir dönem yine alt yapı hocası Ömer hocaydı. İş dolayısıyla affını istemişti. Şimdi tekrardan alt yapıda bizimle. Bugünden itibaren göreve başlamış bulunuyor.

KÜFÜRSÜZ TRİBÜNLER OLUŞMURMAYI HEDEFLİYORUZ

Yaz okulu için 32 evler tesisinde çalışmalarımız devam ediyor. Futbol okulumuzda 3 yaş gurubu 50 öğrencimiz bulunuyor. Bunun haricinde U-14, U-16, U-17 ve U- 19 takımlarımızda aktif olarak antrenmanlarına devam ediyor. Bizim buradaki niyetimiz, 3 - 4 sene sonra zımba gibi alt yapıdan çıkmış çocuklarımızı A takımlarına kazandırmak.

Tribünden gelen küfürlü konuşmalar, bağırışlar için maçlardan önce gerekli uyarıları titizlikle yapacağız. Sene başında büyük bir toplantı yapıp bu durumun izahını yapacağız. Bunun çözümünün küfür olmadığını, başka bir yol bulmamız gerektiğini anlatmaya çalışacağız. Bu durumlarda hakemlerin de bu sefer karşı takıma ilgi duyduğunu gördük. Bizler kendi sahamızda oynarken taraflarımızın ettiği küfürlerden dolayı hakemin bizim aleyhimize sonuçlar vermeye başladığını gördük. Her açıdan bu durum bizlere de zarar veriyor. İnşallah bu sezon bu durumun önüne geçeceğiz.

KADINLARIMIZ DA MAÇLARA GELMELİ

Kadınlarımız da maçlara gelmeli. Ne kadar erkek seyirci varsa bir o kadar da kadın seyirci olmalı. Bizler, eşlerimizi de getirdik bu tribünlere. Getirmeye de devam etmeliyiz. Futbol sadece erkeklere hitap eden bir spor değil. Her kesime hitap etmeliyiz. İnşallah sorunsuz sıkıntısız bir sezon geçireceğiz.

Eskiden ‘Aziziyespor geceleri’ düzenleniyordu. Bizler tekrardan bu geceleri düzenlemeye başlayacağız. 27 Temmuz Çarşamba günü Veziroğlu piknik alanında büyük Aziziyespor konseri yapağız. Niyazi Koyuncu’yu davet ettik. Kendileri de bizlere destek vereceğini dile getirdi ve o muhteşem gecede sahne alacak. Gecenin organizasyonunu basın halkla ilişkiler sorumluları Uğur Şahin ve Aytaç Ayhan organize ediyor.