-

Cumartesi günü Karasu Şehir Stadı’nda karşı karşıya gelen Sakarya 1.Amatör Lig Karasu Grubu lideri Kızılcıkspor ve ligde son sırada yer alan Kuyumculluspor karşılaşmasında 11 kez top ağlarla buluştu. 22 puanla lider konumunda bulunan Kızılcık ekibi, 11-0 galip ayrıldığı maçın sonunda puanını 25’e yükseltti. Kuyumculluspor ise ligin bitimine iki hafta kala 2.Amatör lige düştü.

Maçta gol perdesini henüz 6.dakikada Onur Kurt açtı. Üç dakika sonra Mert Can ile skor 2-0 oldu. Dakikalar sonra Onur Kurt’un attığı gol, ofsayt nedeniyle sayılmadı. 38.dakikada Sefa Can’la skor 3-0 oldu. İlk yarının bitimine bir dakika kala bir kez daha Sefa Can’ın şutu ağlarla buluştu ve ilk yarı 4-0 sona erdi.

İKİNCİ YARIDA GOL YAĞMURU

İkinci yarıda da gol perdesini Onur Kurt açtı. Kendisinin ikinci, takımının beşinci golünü nefis bir röveşatayla ağlarla buluşturarak kaydetti ve skor 5-0 oldu. 59.dakikada Berat’ın golüyle fark 6’ya çıktı. Bu golden dört dakika sonra Onur Kurt’un üçüncü golü geldi ve skor 7-0’a geldi.

Dakikalar 71’i gösterirken oyuna sonradan giren Emirhan, takımını 8-0 öne geçiren golü kaydetti. Kuyumculluspor kalecisi Ufuk Sarı’nın 78.dakikada penaltı pozisyonunda kırmızı kart görmesiyle Kuyumcullu ekibi maça 10 kişi devam etti. Penaltıyı kullanan Batuhan, takımını 9-0 öne geçirdi.

Dakika 85’de de Kuyumculluspor’da Yavuz Selim, hakeme itiraz edince kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Kuyumcullu ekibi maça 9 kişi devam etti. 87.dakikada Ali ile skor 10-0 oldu. Bol perdesini açan Onur Kurt, 90.dakikada penaltıdan kaydettiği gol ile gol perdesini kapattı.

EŞİNE ARMAĞAN ETTİ

Maçta dört gol atan Onur Kurt, her gol sonrası tribünlere giderek kendisini izleyen eşine kalp işareti yapmayı ve golü eşine armağan etmeyi bu maçta da ihmal etmedi. Tribünlerde çay ve çekirdeklerini alarak maç izleyen bayan ve çocukların sayısının fazla olması da dikkatlerden kaçmadı.

KIZILCIKSPOR 11-0 KUYUMCULLUSPOR

SAHA: Karasu Şehir Stadı

HAKEMLER: Umut Çakar, Metin Cantürkoğlu, Burak Ali Öztürk

KIZILCIKSPOR: Batuhan, Tunahan (Onur Akdoğan), Oğuzhan, Oğuz Kaan, Yasin, Ömer Faruk (Berat), Onur Kurt, Ali, Sefa Can (Enes), Hakan (Recep), Mert Can (Emirhan)

TEKNİK DİREKTÖR: Aydın Zandolu

KUYUMCULLUSPOR: Ufuk, Enes Ahmet, Uğur, Muhammed Ali (Mehmet Fatih), Übeyde (Muhammed Talha), Osman, Ali Rıza, Yavuz Selim, Halil İbrahim, Musa Yavuz, Serdar (Abdulkadir)

TEKNİK DİREKTÖR: -

GOLLER: Dk.6, 50, 63 ve 90 (Pen.) Onur Kurt, Dk.9 Mert Can, Dk.38 ve 44 Sefa Can, Dk.59 Berat, Dk.71 Emirhan, Dk.78 Batuhan (Pen.), Dk.87 Ali (Kızılcıkspor)