-

Karasuspor eski Başkanı ve Sakaryaspor Futbol Şube Sorumlusu Hasan Özkan, sosyal medya hesabından Karasuspor’a yönelik sitem dolu sözlerde bulundu. Yaptığı paylaşımda Karasuspor’un Bölgesel Amatör Ligi’ne (BAL) katılım sağlaması gerektiğine vurgu yapan Özkan, “Ben bıraktım da ne oldu. Karasuspor’u bırakmam için mücadele eden, beni yıpratanlar, niye bugün sesiniz çıkmıyor” şeklinde konuştu.

Sarı kırmızılı takım için koca çınar benzetmesi yaparak yok olmaya başladığına vurgu yapan eski Başkan Hasan Özkan, “Bu sene bu sene BAL’a katılım sağlamazsa sisteme göre, seneye Süper Amatör Ligi’nde şampiyon olsa bile BAL’a alınmayacak. O yüzden bu kulüp yok olur gider” şeklinde konuştu.

“İlçemin güzel insanları, belediye başkanım, kaymakamım, oda başkanlarım… son üç günümüz var” diyen Özkan, “En kötü, katılım yapalım. Transfere gerek yok. Karasu’nun çocuklarıyla yola çıkalım. Maliyetsiz gider gelir. Bir de bu kulübün yıllarca sıkıntısını çekenler, o beğenmediğiniz arka sokakların yiğit taraftarıdır. Zamanı gelince yerini bulur. O yüzden son üç gün. Hiç yoktan katılım yapalım!”