Ramazan Marmara'nın haberi

-

Karasu Güvenspor ile Yuvalıderespor, Sakarya Amatör Lig Karasu Grubu’nun 6.haftasında Pazar günü Karasu Şehir Stadı’nda karşı karşıya geldi. Maça hızlı başlayan taraf ev sahibi takım Güvenspor oldu. Maçın henüz 7.dakikasında Orhan Baki ile Karasu Güvenspor 1-0 öne geçti.

Bu golden 1 dakika sonra Yuvalıderespor, Enes Berber ile skoru 1-1 yaptı. 15.dakikada sahneye bir kez daha Orhan Baki çıktı ve Karasu Güvenspor’u 2-1’lik üstünlüğe taşıyan gole imza attı. Dakika 27’de ise Yuvalıderespor, penaltıyı iyi kullanan Enes Berber ile skoru 2-2’ye taşıdı.

Bu dakikadan itibaren gergin anlar da yaşandı. 28.dakikada meydana gelen pozisyon sonrası çıkan tartışmayla hakem Zeki Erdem Şen, kırmızı kartını kullandı ve Fatih oyun dışı kaldı. Karasu Güvenspor, bu kartın ardından maçı 10 kişi sürdürdü. 83.dakikada da oyuna sonradan giren Ertuğrul’un kırmızı kart görmesiyle bu kez Yuvalıderespor 10 kişi kaldı.

İlk yarıda başka gol olmazken ikinci yarıya her iki takım da temkinli başladı ve elde ettikleri pozisyonları değerlendiremedi. Kinci yarıda başka gol olmayınca maç 2-2’lik skorla bitti ve takımlar sahadan birer puanla ayrıldı.

Karasu Güvenspor 2-2 Yuvalıderespor

SAHA: Karasu Şehir Stadı

HAKEMLER: Zeki Erdem Şen, Murat Taşçıkar, Mert Çakır

KARASU GÜVENSPOR: Recep, Nihat (Gökhan), Fatih, Murat, Özgür, Muhammet, Yavuz, Eray Erbay, Eray Reis, Abdülsamet, Orhan Baki

ANTRENÖR: Hasan Şahane Sayılı

YUVALIDERESPOR: Melih Can, Uğurcan, Mutlu (Ertuğrul), Emre, A.Said, Güray, Özgür (Sefa), İsmail, Enes Berber, Oğuzhan Ayar, Oğuzhan İşler

ANTRENÖR: Mazlum Orhan

GOLLER: Dk.7 ve 15 Orhan Baki (Karasu Güvenspor), Dk.8 ve 27 Enes Berber (Yuvalıderespor)

KARTLAR: Dk.28 Fatih (Karasu Güvenspor), Dk.83 Ertuğrul (Yuvalıderespor)