KarasuHaberleri.com & Öncü Karasu Gazetesi
Nevtan Angün'ün haberi

 

Karasu Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Karasu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün tarafından ortak düzenlenen Karasu Okullar Arası Spor Karşılaşmaları’nın ilk turnuvası tamamlandı. Spor şöleninin ilk adımı olan futsal karşılaşmalarının tamamlanması sonrası sporcular kupalarını aldı. Dereceye giren okullara kupalarını Karasu Kaymakamı Aziz Mercan, Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Karakaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Çetin Turhan, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Kemal Ataç, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Fikret Güldemir ve Karasu Muhtarlar Derneği Başkanı Türker Tetik verdi.

 

Karasu hak ediyor

 

Kupa töreni öncesi bir konuşma yapan Karasu Kaymakamı Aziz Mercan, “Müsabakaları tertip eden Karasu Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Kemal Ataç ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Çetin Turhan’a teşekkür ediyorum. Sporcularımızı bu müsabakalara yönlendiren idarecilerimize, beden eğitimi hocalarımıza, öğretmenlerimize ve en önemlisi de ailelerine teşekkür ederiz. Karasu, böylesine güzel bir spor şöleninin daha güzel tesislerde gerçekleştirmeyi hak ediyor” dedi.

 

Centilmenlik elden bırakılmamalı

 

Gençlerimizin, daha iyi statlarda ve tesislerde sportif faaliyetlerini gerçekleştirebilmesi için tüm ilgili birimlerimizle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Siz gençlerin hak ettiği kaliteli tesisleri ilçemize kazandıracağımıza inanıyoruz” ifadelerini kullanan Mercan, sözlerini “Hangi spor dalı olursa olsun centilmenliği elden bırakmamalıyız. Spor kardeşlik ve güzelliktir, kaynaştırma unsurudur.  Gençlerin ayrışmasına biz büyükleriniz de izin vermeyeceğiz. Sporla birlikte ahlak ve dürüstlük de beraberinde gelir. Spor şölenimizin her yıl artan bir ilgiyle devam edeceğine inanıyorum” şeklinde tamamladı. Futsal’a dereceye giren takımlar şöyle:

 

KÜÇÜK KIZLAR FUTSAL

1. MEHMET AKİF ERSOY OO

2. KARASU İMAM HATİP OO

3. SEZİ ERATİK OO

 

KÜÇÜK ERKEKLER FUTSAL

1. ŞEHİT FERHAT SÖZER OO

2. KARASU İMAM HATİP OO

3. FATİH SULTAN MEHMET OO

4. SEZİ ERATİK OO

 

YILDIZ KIZLAR FUTSAL

1. MEHMET AKİF ERSOY OO

2. SEZİ ERATİK OO

3. KURUDERE OO

4. NAMIK KEMAL İMAM HATİP OO

 

YILDIZ ERKEKLER FUTSAL

1. ŞEHİT FERHAT SÖZER OO

2. YASSIGEÇİT OO

3. KARASU İMAM HATİP OO

4. ŞEHİT OKTAY DEMİRCİ OO

 

GENÇ KIZLAR FUTSAL

1. ATATÜRK ANADOLU LİSESİ

2. KARADENİZ MTAL

3. ŞHT.ÜSTĞ.İBRAHİM ABANOZ A.L

4. KARASU ANADOLU LİSESİ

 

GENÇ ERKEKLER FUTSAL

1.  KARASU ANADOLU LİSESİ

2.  ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ

3.  ATATÜRK ANADOLU LİSESİ

4.  ŞHT.ÜSTĞ.İBRAHİM ABANOZ AND LİSESİ