-

Çarşamba günü Karasu Şehir Stadı’nda oynanan Karasuspor-Hendekspor maçının ardından olaylar çıkmıştı. Yaşanan olayların beraberinde Karasuspor’dan beş, Hendekspor’dan ise bir oyuncunun disiplin kuruluna sevk edildi.

Karasuspor’dan Semih Bayrak, Ersin Arık, Ruhi Kaan İskender, Berkan Kartal ve Miraç Semiz; Hendekspor’dan ise Mustafa Salış disiplin kurulan sevk edilen isimler arasında yer aldı. Sporcuların disiplin kuruluna sevk edilmesi ise Karasuspor cephesinden tepkiyle karşılandı.

“Maçı hak ettiğimizi düşünüyorum” diyen Karasuspor Antrenörü Serdar Ergelen, “Aslında mağdur olan biziz. Hatta maçtan sonra hakemin yanına giderek, ‘Hocam maçı neden bitirmiyorsunuz?’ diye sordum. Bu diyaloğumuzdan sonra iki üç defa düdüğü ağzına getirerek maçı bitirecek gibi oldu. Ancak düdüğü çalmadı. Böylece verdiği uzatma dakikasının da üzerine geçti” şeklinde konuştu.

Maç sonunda tatsız bir durum ile karşı karşıya kaldıklarını belirten Serdar Ergelen, “Hak etmediğimiz bir muameleyi gördük. Beş oyuncumuz disiplin kuruluna sevk edildi. Verilen bu karara yönetim olarak itiraz ediyoruz. Bunun için de resmi süreçlerimizi başlatacağız” ifadelerini kulandı.

Bu haber KarasuHaberleri.com’un özgün haber içeriğidir. Haber metni veya haber görselini başka bir kaynakta görürseniz çalınmış demektir. Bu tür kopyala yapıştır kaynaklara itibar etmeyiniz. Emek hırsızlığına göz yummayınız.