İYİ Parti’nin Karasulu milletvekili adayı Selçuk Kılıçaslan, kuzey bölgesinde ilgi görmeye devam ediyor. Karasu’da bir dizi ziyarette bulunan Kılıçaslan’a vatandaşın teveccühü gözlerden kaçmıyor. İYİ Parti Karasu İlçe Başkanı Hasan Sarıoğlu, il ve ilçe yöneticileri ile birlikte Karasu’da muhtarlarla ile bir araya gelen Kılıçaslan, “Mahallemizden, ilçelerimize, ilimizden bölgemize kadar alın terimiz kuruyuncaya kadar halkın sorunlarıyla dertlenen bir programla çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

BAŞKA GİDECEK YERİM YOK

Karasu’da Kurudere, Darıçayırı, Kızılcık ve Aziziye mahallelerinde vatandaş ile bir araya gelen Kılıçaslan'a mahalle sakinleri tam destek verdi. Kılıçaslan, “Siz helal oylarınızla beni meclise gönderirseniz ben de size hizmet etmeye devam edeceğim. Ben, Karasu’nun evladıyım başka gidecek yerim yok. Burada doğdum, burada büyüdüm, son nefesime kadar da bu ilçe, bu şehir için çalışmaya devam edeceğim. 15 Mayıs sabahı güneş bir başka doğacak” diye konuştu.

SMA’YA DİKKAT ÇEKTİ

SMA hastası Karasulu Karan bebeğin yardım standını ziyaret eden Kılıçaslan, “Güzel yavrumuz için gerekli yardımın yüzde 58’i toplanmış durumda. İnşallah bundan sonra geriye kalan miktar da toplanacak ve Karan bebeğimiz sağlığına kavuşacak” ifadelerini kullandı. Selçuk Kılıçaslan, ilçe genelinde gerçekleştirdiği ziyaretlerle günü tamamladı.