Bölgesel Amatör Lig’in ikinci yarısında vites yükselten Karasuspor, lige verilen bayram arasını iyi değerlendirdi. İkinci yarıda çıktığı pek çok müsabakada etkili oyun sergileyen ve performansı ile göz dolduran sarı-kırmızılı ekip Balıkesir deplasmanına gitti. Pazar günü oynana müsabakada bir grup taraftar da takımı yalnız bırakmadı. Karşılaşmaya baskılı başlayan Karasuspor, rakibinin oyun hakimiyeti kurmasın izin vermedi. Rakibinin beklediğinin tersine bir oyun sergileyen Karasuspor yakaladığı net gol pozisyonlarından faydalanamadı. Bir topumuzun da direkten döndüğü ilk yarı 0-0 beraberlikle sonuçlandı.

SON DAKİKA GELEN GALİBİYET

Karşılaşmanın ikinci yarısında ise istekli görünen ekip ev sahibi Balıkesir oldu. Seyirci baskısını ve gücünü arkasına alan ev sahibi ekip, oyunu Karasuspor yarı sahasına yıktı. Oyunu genel olarak kendi sahasında kabul eden Karasuspor, ani ataklarla rakip kalede tehlike yakalamaya çalıştı. Rakibinin organize atak geliştirmesine engel olan Serdar Ergelen’in öğrencileri karşılaşmanın son dakikalarına kadar 0-0’lık skoru korumayı başardı. Ev sahibi ekibin her geçen dakika strese kapılmasını da fırsat bilen Karasuspor, karşılaşmanın bitimine bir dakika kala sağ kanattan gelişen atakta Berat’ın ayağından gelen golle sahadan 0-1 galip ayrılmasını bildi.

SON ÜÇ HAFTA

Karasuspor’un Balıkesir deplasmanında elde ettiği galibiyet, Kalaycıspor’un kendi evinde Yeşiovaspor’a yenilmesinin ardından bir kat daha değerlendi. BAL’da son üç haftaya girerken Karasuspor ilk kez Kalaycı’nın üstüne çıktı. Kalaycıspor son haftaya girerken zorlu rakiplerle mücadele edecek. Önümüzdeki hafta Hendekspor ile karşılaşacak olan Kalaycı, Lider Nilüfer Belde ile evinde Eti Maden ile deplasmanda oynayacak. Karasuspor ise sondan bir önceki sırada yer alan ve artık düşmesi kesinleşen Altınova Belediye’yi evinde ağırlayacak. Bir sonraki hafta ise ligin son sırasındaki Görükle İpekspor ile oynayacak. Son haftaki rakibimiz ise Burhaniye ekibi olacak.

REHAVETE KAPILMAYACAĞIZ

Deplasmanda elde ettikleri galibiyetin ligde kalmaları açısından büyük önem arz ettiğini söyleyen Antrenör Serdar Ergelen, “Henüz elde edilmiş bir şey yok. Elde edilen galibiyet bizi hedefimize bir adım daha yaklaştırdı ve moralimizi yükseltti ancak rehavete kapılma veya disiplinden ödün verme gibi bir lüksümüz yok. Aynı inanmışlık aynı kararlılıkla yolumuza devam etmeli ve ligin son maçındaki son düdük çalana kadar takım olma bilincinden ödün vermemeliyiz. Tüm oyuncularımıza ve galibiyette büyük payı olan taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Bize inanan hiç kimseyi mahcup etmemek için var gücümüzle mücadeleye devam edeceğiz” dedi.