-

Doğumuna üç gün kala Koronavirüse yakalanan Nagihan Kadı (23), doğumdan sonra fenalaşarak yoğun bakıma alındı. Yaklaşık iki haftadır yaşam mücadelesi veren genç anne Kadı, ikinci çocuğu minik kızı Nehir Kadı’yı kucağına alamadan Salı günü sabah saatlerinde hayata veda etti.

Anne Kadı’nın acı vefatı, aile ve sevenlerini yasa boğdu. 4 yaşında bir oğlu daha olduğu öğrenilen ve 2'nci kız çocuğunu kucağına bile alamadan hayatını kaybeden Nagihan Kadı'nın cenazesi akşam saatlerinde Kızılcık Mahallesi’nde bulunan evinin önüne getirildi.

Bu esnada ise hayatını kaybeden Nagihan Kadı’nın 4 yaşındaki Mustafa Kadı isimli çocuğunun ise durumdan habersiz şekilde oyun oynaması ise yürekleri sızlattı. Kadı’nın cenaze namazı, hanesinin önünde sosyal mesafe kurallarına uygun olarak 30 kişi ile kılındı. Ardından özel önlemler eşliğinde Kızılcık Mahallesi Mezarlığı’na defnedildi.

Defin esnasında ise hayatını kaybeden genç annenin eşi Gökhan Kadı, giydiği özel koruyucu kıyafetler eşliğinde eşini son yolculuğuna uğurladı. KarasuHaberleri.com İnternet Medyası ve Öncü Karasu Gazetesi olarak anne Kadı’ya Allah’tan rahmet, aile ve yakınlarına sabır dileriz.

GENÇ ANNE, SON YOLCULUĞUNA BÖYLE UĞURLANDI: