-

Bu haber KarasuHaberleri.com’un özgün haber içeriğidir. Haber metni veya haber görselini başka bir sitede görürseniz çalınmış demektir. Bu tür kopyala yapıştır sitelere itibar etmeyiniz. Emek hırsızlığına göz yummayınız.

Salı günü saat 16:50 sıralarında Karasu Terminali yakınındaki bir inşaatın üçüncü katına çıkarak eşini sevdiğini ve kendisine geri dönmesini isteyen B.K (35) isimli şahıs, eşinin aşağıdan kendisini inmesi için ikna etmesi üzerine aşağıya indi. B.K’nın aşağı inmesi üzerine eşinin kendisine sinirlenerek vurması da dikkatlerden kaçmadı.

Aynı şahıs, olaydan bir saat sonra bu kez Karasu İlçe Emniyet Müdürlüğü binası karşısındaki beş katlı binanın çatısına çıktı. Olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Eşinin bir kez daha ikna ettiği B.K, emniyet güçlerinin eşliğinde çatıdan indirilerek emniyete götürüldü.

Şahsın psikolojik sorunlarının olduğu ve eşi tarafından terk edildiği öğrenildi. B.K, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından tedavi edilmek üzere sağlık ekiplerine teslim edildiği ve bir sağlık kuruluşuna sevk edileceği belirtildi.

BİR SAAT ARAYLA İKİ KEZ ÇATIYA ÇIKTI (izle):