-

BOĞULMA İHBARINA BÖYLE MÜDAHALE ETTİLER (izle):

...

Olay Karasu’nun Yalı Mahallesi Doğu Karadeniz Caddesi üzerinde bulunan 18 Kule mevkiinde saat 21:15 sıralarında meydana geldi. Sahilde bulunan beş kişi, denizden “İmdat” diye birinin bağırdığını iddia ederek durumu 112 sağlık ekiplerine bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda cankurtaran ekibi sevk edildi. Cankurtaranlar, mesaileri bitmiş olmasına rağmen hızla denize girerek sesin kaynağına ulaşmaya çalıştı. O sırada bölgeye 112 sağlık, polis ve sahil güvenlik ekipleri de gönderildi.

İhbarın kaynağı polis ekiplerinin soruşturması üzerine ortaya çıktı. Üç gencin denize girdiği ve birbiriyle şakalaşmak için boğulma numarası yaptıkları anlaşıldı. Sahilde bulunan beş kişinin de bu sesleri gerçek sanması üzerine ihbarda bulunduğu belirlendi. Gençler, ifadeleri alınmak üzere Karasu İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

Bu haber KarasuHaberleri.com’un özgün haber içeriğidir. Haber metni veya haber görselini başka bir kaynakta görürseniz çalınmış demektir. Bu tür kopyala yapıştır kaynaklara itibar etmeyiniz. Emek hırsızlığına göz yummayınız.