-

İKİ BUÇUK METREDEN DÜŞEREK HAYATINI KAYBETTİ (izle):

...

Olay Karasu’nun Kuzuluk Mahallesi 820.Sokak üzerinde bulunan dört katlı binanın bahçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre İstanbul’da yaşayan ve tatil için Karasu’ya gelen Serdar Günaydın (43) binanın bahçesinde bulunan otomobil garajının çatısını tamir etmek istedi.

Tamir sırasında bir anlık dikkatsizlik sonucu dengesini kaybeden Serdar Günaydın, iki buçuk metre yükseklikten yere düştü. Komşularının olayı görmesi ve ihbar etmesi üzerine olay yerine 112 sağlık ekipleri sevk edildi. Komşusu Ömer Erdoğan, “Bağırtı sesini duyunca geldik. Yerde yatıyordu. Garajı tamir ediyordu. Yüksek de değildi çatı. Ambulans çağırdık” dedi.

Karasu Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Serdar Günaydın, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Günaydın’ın ölüm haberini alan yakınları, sinir krizleri geçirdi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Bu haber KarasuHaberleri.com’un özgün haber içeriğidir. Haber metni veya haber görselini başka bir kaynakta görürseniz çalınmış demektir. Bu tür kopyala yapıştır kaynaklara itibar etmeyiniz. Emek hırsızlığına göz yummayınız.