-

Kaza, Salı günü 13:30 sıralarında Karasu-Adapazarı yolu D650 karayolu üzeri Karapınar Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre Karasu istikametinden Adapazarı istikametine doğru seyir halinde olan Eyüp Y. idaresindeki VB 885 JR yabancı plakalı araç, sürücüsünün bilinmeyen bir nedenden dolayı direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak savruldu.

Yol kenarında bulunan V kanala savrulan araç, defalarca takla attıktan sonra 50 metre ileride durabildi. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda 112 sağlık, itfaiye ve jandarma ekibi sevk edildi.

Adeta can pazarı yaşandığı kazada biri bebek olmak üzere dört kişi yaralandı. Yaralılara ilk müdahale olay yerinde yapıldı. Araç içerisinde bulunan Eyüp Y., Gülhayat Y., Beyza Y. ve üç aylık bebek İkra Nur Y., Karasu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralılar, Adapazarı’nda çeşitli hastanelere sevk edildi.

Kaza sonrası araçtan savrulan parçalar ve kopan tekerin yaklaşık 100 metre ileriye kadar savrulmuş olmadı kazanın vahametini bir kez daha gözler önüne serdi. Jandarma, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

KAZA SONRASI İLK GÖRÜNTÜLER (izle):