-

Bu haber KarasuHaberleri.com’un özgün haber içeriğidir. Haber metni veya haber görselini başka bir sitede görürseniz çalınmış demektir. Bu tür kopyala yapıştır sitelere itibar etmeyiniz. Emek hırsızlığına göz yummayınız.

Karasu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Covid-19 tedbirleri kapsamında yapılan denetim ve kontroller kapsamında Kabakoz Mahallesi Mevlana Caddesi’nde bulunan bir adres ile Kabakoz Mahallesi İstanbul Caddesi üzerindeki boş arazide bulunan barakada insan yoğunluğu gözlemlendi.

İki ayrı adreste farklı zamanlarda yapılan kontrollerde, adreslerin umuma açık işyerine çevrildiği ve toplam 21 kişinin kumar oynadığı tespit edildi. Mevlana Caddesi’nde kumar oynadıkları tespit edilen 10 kişiye 31 bin 500 lira, İstanbul Caddesi’ndeki adreste kumar oynadıkları belirlenen 11 kişiye ise 34 bin 650 lira idari para cezası kesildi.

Bahse konu adreslerde pandemi kurallarına uyulmadığı gerekçesiyle Karasu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından 21 kişiye toplam 66 bin 150 lira idari para cezası kesilirken, konuyla alakalı olarak adli işlem başlatıldığı öğrenildi.