Engelliler Haftası kapsamında Şehit Teğmen Ömer Faruk Civelek Anaokulu öğrencileri, Karasu Özel Eğitim Uygulama Okulu I. Kademe öğrencilerini ziyaret ederek unutulmaz bir gün yaşadı. Düzenlenen etkinlikte anaokulu öğrencileri ile özel gereksinimli öğrenciler bir araya gelerek boyadıkları elleriyle “sevgi ağacını” renklendirdi.
Renkli görüntülere sahne olan etkinlikte minik öğrenciler, kendi hazırladıkları oyunları da özel gereksinimli arkadaşlarıyla birlikte oynadı. Etkinliğin sonunda öğrencilere çeşitli hediyeler takdim edildi.
SEVGİNİN EN GÜZEL ÖRNEĞİ
Gerçekleşen ziyaretin hem öğrenciler hem de öğretmenler açısından oldukça anlamlı olduğunu belirten Şehit Teğmen Ömer Faruk Civelek Anaokulu Müdürü Esin Şengül, “Çocuklarımızın küçük yaşta empati, sevgi ve paylaşma duygularını öğrenmesini çok önemsiyoruz. Bugün burada kurulan dostlukların ve paylaşılan mutluluğun çocuklarımızın hayatında güzel izler bırakacağına inanıyoruz” dedi.
Karasu Özel Eğitim Uygulama Okulu I. Kademe Müdürü Sevinç Çakır ise, “Öğrencilerimizin sosyal hayata katılımını destekleyen bu tür ziyaretler bizler için çok kıymetli. Çocuklarımızın birlikte oyun oynayıp eğlenmesi, sevgi ve dayanışmanın en güzel örneklerinden biri oldu. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.










