-

KARASU GİRİŞİNDE KAZA: BİRİ ÇOCUK 3 YARALI (izle):

...

Kaza, Karasu-Adapazarı yolu üzeri, Karasu ilçe girişinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre İstiklal Caddesi üzerinde seyir halinde olan ve D650 karayoluna çıkış yapmak isteyen Recep I. idaresindeki 34 YZC ** plakalı araç ile D650 karayolu üzerinde seyir halinde olan ve Adapazarı istikametinden gelmekte olan Mesut D. İdaresindeki 06 GS *** plakalı araç çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle araçlar üçyol ağzındaki göbeğe savrularak durabildi. Kazada her iki araçta da bulunan biri çocuk 3 kişi, çeşitli yerlerinden yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar Şeyma D., anne Emine I. ve kızı Ela I. ambulanslarla Karasu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralılardan Şeyma D., burada yapılan ilk müdahalenin ardından Yenikent Devlet Hastanesi’ne, Emine I. İse Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.

Kazayı gören sürücü Osman Suiçmez, “Gri araç önümüzde seyir halindeydi. Yol kenarında çalışma vardı. Karasu giriş şeridini kapatmışlardı. Araçlar, Karasu çıkış şeridine yönlendirilmişti. Önümüzdeki araç da tedirgin oldu, Adapazarı istikametinden gelen araç da arkadan ona vurdu” dedi. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.