-

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Cuma günü Karasu ŞÜİAAL konferans Salonu’nda saat 19:30’da “Bir Başkadır Benim Öğretmenim” konserinin ikincisi düzenlendi. Konsere İlçe Milli Eğitim Müdürü Çetin Turhan, siyasi parti temsilcileri, daire amirleri, belediye meclis üyeleri, öğretmen, öğrenci ve çok sayıda vatandaş katılım sağladı.

Sezi Eratik Ortaokulu Türkçe Öğretmeni Burcu Aksu’nun sunuculuğunu üstlendiği konserde İlçe Milli Eğitim Müdürü Turhan, bir selamlama konuşması yaptı. Ardından konserde sahne alan Karasu Koleji Müzik Öğretmeni Hilmi Erhan Eryılmaz, Karadeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Mehmet Sadullah Sarıca, Karasu Atatürk Anadolu Lisesi Beden Eğitim Öğretmeni Ayşegül Demirbaş Örgen, Aziziye İlkokulu Sınıf Öğretmeni Lale Turhan, Karasu Belediye Personeli Mehmet Yıldız, Karasu ilçe esnaflarından Semih Çatalbaş ile Müzisyen Erdem İbrahimov seslendirdiği eserlerle kulakların pasını sildi.

Katılımcılar, şarkılarla hem duygulandı hem de yerinde duramayıp doyasıyla oynadı. Bu yıl ikincisi düzenlenen konsere yoğun ilgi oldu.