-

4 Temmuz 2021 tarihinde gerçekleşen görkemli bir düğün ile hayatlarını birleştiren Cumhuriyet Halk Partisi Karasu İlçe Başkanı Avukat Aykut Süt ve Avukat Ezgi Hazal Yeşilduman Süt, Özel Adatıp Hastanesi’nde ilk bebeklerini kucaklarını aldı.

Avukat çift, 3 kilo 500 gram ağırlığında ve 50 santimetre uzunluğunda dünyaya gelen erkek çocuklarına Ilgaz adını verdi. İlk kez anne ve baba olmanın heyecanını yaşayan genç çift, tebriklerini ileten aile, sevenlerine, siyasi camiaya ve tüm dostlarına teşekkürlerini iletti.

Bebeklerinin sağlık durumunun iyi olduğunu belirten Başkan Aykut Süt, “Hamilelik sürecinde bizim en büyük destekçimiz doktorumuz Op. Dr. Funda Uz Zorlar oldu. Eşimin hamilelik sürecinde tüm bilgi birikimleriyle, tavsiyeleriyle, titizliği ve güler yüzlülüğüyle her daim destek oldu” dedi.

“Op. Dr. Uz Zorlar, ne zaman olursa olsun sorularımıza cevap verip aklımızda hiçbir tereddüte yer bırakmayacak kadar açıklayıcıydı” şeklinde konuşan Aykut Süt, “Süreçle ilgili olarak her gün ulaşmamıza fırsat veren, süreci tecrübesiyle bizim için kolaylaştıran, Ilgaz’ımıza giden yolda bize eşlik eden sevgili doktorumuz Op. Dr. Funda Uz Zorlar’a teşekkür ediyor, minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz” ifadelerini kullandı.

Başkan Süt sözlerinin devamında, “Bu süreçte desteklerini bizlerden esirgemeyen haberi alır almaz bizleri arayarak mesaj atarak ve bizleri ziyaret ederek tebriklerini ileten herkese teşekkür ediyorum. Çok şükür, duyguların en güzelini yaşadık. Rabbim isteyen herkese nasip etsin” diyerek konuşasını tamamladı.