2. Amatör Küme’de mücadele eden Darıçayırıspor kongreye gidiyor. Önümüzdeki ay yapılması planlanan kongrede mevcut Başkan Erkan Karabulut’un iş yoğunluğundan dolayı görevini Volkan Cansız’a bırakması planlanıyor. Bir araya gelen üyeler, yeni dönem içinde birlik ve beraberliklerinin devam edeceğinin de altını çizdi.

KARABULUT YÖNETİMDE YER ALACAK

Volkan Cansız, mevcut Başkan Erkan Karabulut’un yeni yönetimde yer alacağını vurguladı. Darıçayırıspor’un ve gençlerin başarısı için herkesin elini taşın altına koyacağını söyleyen Cansız, “Erkan Karabulut da bizim kuracağımız yönetimde başkan yardımcısı olarak görev yapacaktır. Bizim ayrımız gayrımız olamaz. Kongre sonrasında oluşacak yönetimimiz de var gücü ile Darıçayırıspor’un başarısı için ter dökecektir” sözlerini kullandı.

ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ

“Darıçayırıspor hak ettiği ligde olmalı” diyen Cansız, ekipleriyle birlikte kongreden hemen sonra takımı oluşturmaya başlayacaklarını vurguladı. Cansız, “Kısa süre sonunda da iddialı bir şekilde 2. Amatör Küme’deki maçlarımıza başlayacağız. Rakiplerimiz kim olursa olsun önümüzdeki sezon 1. Amatör Küme’de mücadele etmek için elimizden geleni yapacağız. Aldığımız kararların şimdiden Darıçayırıspor’a ve Darıçayırı halkına hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.