-

Hürriyet Mahallesi Muhtarı Abdurrahman Denizhan, Koronavirüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Denizhan’ın vefatından sonra Kızılcık Mahallesi Muhtarı İsmail Hakkı Topaloğlu, İlçe Sağlık Müdürü Yavuz Selim Özdin ile görüşerek tüm muhtarlara test yapılması talebinde bulundu.

Müdür Özdin’in onayının ardından Cuma günü Karasu Devlet Hastanesi’ne giden 38 mahalle muhtarı, Koronavirüs testi yaptırdı. Test sonuçları açıklanan muhtarlardan Ardıçbeli Mahallesi Muhtarı Celal İmamoğlu, Limandere Mahallesi Muhtarı Sinan Erbaş ve Kurumeşe Mahallesi Muhtarı Kemalettin Zengin’in test sonucu pozitif çıktı. Ayrıca muhtarlardan önce Perşembe günü test yaptıran Karapınar Mahallesi Muhtarı Oğuzhan Öztürk’ün de testi pozitif çıktı.

Evinde 10 günlük izole altına alınan dört muhtarın durumunun ağır olmadığı öğrenildi. Yakın zamanda grip olduğunu belirten İmamoğlu, “Cuma günü muhtar arkadaşlarımızla test yaptırdık. Artık bu hastalığı en yakınımızda duymanın da ötesinde kendimiz de yaşar olduk” dedi. Muhtar Erbaş ve Zengin ve Öztürk ise, “Bu hastalığı hafife alarak, ‘Bana bir şey olmaz’ ya da ‘Atlatır geçerim’ gibi düşüncelere kapılmayıp tedbiri elden bırakmamak şart” şeklinde konuştu.

KarasuHaberleri.com İnternet Medyası ve Öncü Karasu Gazetesi olarak Muhtar Celal İmamoğlu, Sinan Erbaş, Kemalettin Zengin ve Oğuzhan Öztürk’e “Geçmiş olsun” dileklerimizi iletiyoruz.