-

FATİH SULTAN MEHMET ORTAOKULU İLK 8'E 5 İSİM VERDİ (izle):

...

Karasu Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu, LGS sonuçlarına göre ilçe genelinde ilk 8’e beş öğrenci verdi. Okul Müdürü Cemal Çetinkaya, “Sınava giren 67 öğrencimizden 10 öğrencimiz yüzde 10’luk dilime girdi. 5 öğrencimiz ise ilçede ilk 8’de yer aldı” dedi.

7 FEN LİSESİ

Öğretmen kadrolarının başarısıyla dikkat çektiklerini ve velilerin kendilerine olan güvenlerini de boşa çıkarmadıklarını ifade eden Çetinkaya, “LGS’de elde ettiğimiz sonuçlarla 7 fen lisesi bekliyoruz. İleriki dönemlerde başarı seviyemiz artacak” diye konuştu.

DÜZENLİ ve VERİMLİ ÇALIŞMA

1,46’lık yüzdelik dilim elde ederek LGS’de okulun en başarılı öğrencisi olan Selim Efe Kop ise, “Çok sayıda test çözerek sınava hazırlandım. Başarımın sebebi, düzenli ve verimli ders çalışmak. Öğretmenlerime ve velilerime teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Okul Aile Birliği Başkanı Canan Sarı, “Dört yıldır okulda görev yapıyorum. Eğitim kadromuz çok başarılı. İyi ki çocuğumu bu okula vermişim. Altyapısını çok iyi oluşturdum” dedi. Dereceye giren öğrencilere ise çeşitli hediyeler verildi ve bir de kutlama pastası kesildi.

KURSLARDA BİSİKLET HEDİYESİ

Önümüzdeki yılın LGS çalışmalarına başladıklarına değinen Okul Müdürü Cemal Çetinkaya, “Yaz DYK kursunu açtık. Üç şubede 49 öğrencimiz kurs görecek. Kurslara yüzde 90 devam eden öğrenciler için her şubeden bir öğrencimize çekilişle bisiklet hediye edeceğiz” diyerek kurslara ilgiyi arttırdıklarına vurgu yaptı.