Karasu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Murat Kırtasiye’nin ortak çalışması ile Karasu’ya ikinci kez gelen Koray Varol Akademi Yayınları sahibi eğitimci Koray Varol, merkez ve çevre mahalle ortaokulu öğrencilerine 3 seans halinde seminer verdi. Seminerlere Karasu İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil Dursun, İlçe Milli Eğitim şube müdürleri, merkez ve çevre mahalle ortaokul müdürleri ile müdür yardımcıları ve çok sayıda ortaokul öğrencisi katıldı.

 

Gelişim süreçleri, TEOG sisteminin temel dinamikleri, başarılı öğrencilerin genel özellikleri ile bu özelliklere sahip olma yollarını anlattı. Programın sonunda Varol, öğrenciler ile soru-cevap yöntemiyle meraklı soruları yanıtladı. Eğitimci Koray Varol’un sahneye öğrencileri davet ederek kendileri üzerinden örneklemlerde bulunması, salonu dolduran öğrencilerin oldukça dikkatini çekti.

 

FOTO GALERİ İÇİN buraya TIKLAYIN

 

Karasu İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil Dursun, “İlk semineri velilere yönelik olarak veren Sayın Koral Varol, bu seferki programını ortaokulu öğrencilerine yönelik verdi. Seminerlerin, öğrencilerimiz üzerinde olumlu etkiler yaptığını gördük. TEOG sistemi, başarının yollarını öğrencilerimiz gözlemleyerek ve örneklerle öğrendi” dedi. Murat Kırtasiye sahibi Murat Marangoz ise, “Bugüne kadar Karasu’da bu tip programlara öncülük ettik. Karasulu öğrencilerimizin başarısına destek verebildiysek ne mutlu bize… Programlarımız devam edecek. Velilerden ve eğitimcilerde bu konuda desteklerini bekliyoruz” ifadelerini kullandı.