-

BAŞ YAPI DEKORASYON, KARASU'DA HiZMETE GiRDi (izle):

...

Karasu’nun yeni yapı ve dekorasyon firması Baş Yapı Dekorasyon, Karasu ilçe merkezi Hürriyet Caddesi üzerindeki mağazasında hizmete girdi. Yusuf Baş’ın sahibi olduğu işletme, 29 Haziran Çarşamba günü geniş katılımlı bir törenle açıldı.

Baş Yapı Dekorasyon işletmecisi Yusuf Baş, “Ev, işyeri, ofis ve her türlü mekana dair dekorasyon, tadilat hizmeti veriyoruz. Ayrıca butik olarak cam balkon, kapı, panjur sistemleri, mutfak, dolap, gardırop, laminant, duvar ve tavan kaplamaları, tv üniteleri gibi her alanda örnek teşkil edecek hizmetler sunuyoruz” dedi.

İncilli Mahallesi Hürriyet Caddesi üzeri Ziraat Bankası yanında yer alan mağazada çalışmalarının görsel sunumlarını da yaptıklarını belirten Yusuf Baş, “Karasu halkı ve tatilcilerimiz, bize 0541 789 08 34 numaralı telefondan ulaşabilir” diye konuştu.

Açılış kurdelesini işletmeci Yusuf Baş ve ilçe protokolü birlikte kesti. Kurdele kesimi öncesi konuşma yapan Karasu Belediye Başkan Yardımcısı Hüdaver Ağun, “İlçemizin büyüklü küçüklü yeni açılan işletmeler, Karasu’ya değer katmaktadır. Yusuf Baş’ın yeni hizmet mağazasını da güzel bir mekan olarak hizmete açıyoruz” diyerek hayırlı olsun temennisinde bulundu.