-

Zabıta Müdürlüğü ekipleri, gerçekleştirdikleri denetimde işletme çalışanların hijyen koşulları, ürün gramajı, depoları, hamur imalathaneleri ve pide yapımında kullanılan malzemelerin temiz olup olmadığını denetledi.

Yapılan denetimlerde ekipler, İçişleri Bakanlığı tarafından Koronavirüs tedbirleri kapsamında alınan kararları esnafa hatırlatarak fırınların iftara bir saat kala faaliyetlerini durdurmaları gerektiğini bir kez daha hatırlattı.

DENETİMLER ARTTI

Karasu Belediyesi Zabıta Müdürü Talat Kaptan, denetimlerin Ramazan ayı boyunca titizlikle devam edeceğini belirterek “Belediye Başkanımız Sayın İshak Sarı’nın talimatlarıyla Ramazan ayı içerisinde fırın ve imalathanelerde denetimlerimizi yoğunlaştırdık” dedi.

“Ramazan sofrasının olmazsa olmazı pidenin sağlık kurallarına uygun şekilde vatandaşların sofrasına gelmesi için ekiplerimizle titiz çalışacağız” diyen Kaptan, “Ekiplerimiz yaptıkları denetimlerde bir taraftan hijyen kuralları konusunda uyarılarda bulunurken diğer taraftan da alınan kararları iş yeri çalışanlarına aktarıyor. Fırıncı esnaflarımıza gösterdikleri hassasiyet için özellikle teşekkür ediyorum” dedi.