-

Hafta başında gerçekleştirilen Karasu İlçe Hıfzıssıhha Kurulu Toplantısı sonrası ilçe genelinde tedbir ve denetimler arttırıldı. Bu kararlar kapsamında ilçe girişinde Cuma günü oluşturulan denetim noktalarında Karasu İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Karasu İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ortak uygulama gerçekleştirildi.

HELVACI ve AKYOL YERİNDE İNCELEDİ

Tek tek durdurulan araçlarda bulunan vatandaşların HES kodu kontrolü yapıldı, GBT sorgulaması gerçekleştirildi. Denetimlere vatandaşların da görüşü olumlu oldu. Karasu Kaymakamı Dr. Ahmet Naci Helvacı ve İlçe Emniyet Müdürü Halil Akyol da denetimlere katılarak yerinde bilgi aldı.

Emniyet Müdürü Halil Akyol, “İlçemize özellikle İstanbul üzerinden gelen hareketlilik üzerinde hem güvenliği sağlamak hem de Covid-19 denetimlerini uygulamak adına jandarma ekipleri ile ortak bir denetim gerçekleştirdik” dedi.

AMACIMIZ CEZA KESMEK DEĞİL

Karasu Kaymakamı Dr. Ahmet Naci Helvacı ise, “Sakarya’nın 1 Mart ile itibaren yasakların kalkacağı ilk şehirlerden biri olması için tüm gereklilikleri yerine getiriyoruz. Amacımız bu denetimlerde ceza kesmek değil, farkındalık oluşturmak. Vatandaşın bireysel ihmalinin sadece kendine bedel ödetmediğini, bu şehre ve ülkeye de ödettiğini hatırlatmak için denetimleri gerçekleştiriyoruz” diye konuştu.

KARASU GİRİŞİNDE SIKI DENETİM (izle):

DENETİMLERDEN FOTOĞRAFLAR: