-

NEFİS TESTİ KEBABI KARASU'DA (izle):

...

Nevşehir’in yöresel lezzetlerinden nefis testi kebabı artık Karasu’da. Daha önce denemeyenlerin hemen denemesi gereken eşsiz lezzet, görsel sunum eşliğinde Karasu Kebap Diyarı’nda müşterilerin beğenisine sunuluyor.

Eski lunapark karşısında hizmet veren Kebap Diyarı’nın işletmecisi Ömer Çolak, testi kebabını ilk kez Karasu’ya getirdiklerini ve sadece Kebap Diyarı’nda bulunduğunu belirtti. Çolak, testi kebabının nefis lezzet sırrını da Karasu Haberleri ve Öncü Karasu ile paylaştı.

SIRRI BAHARATI ve TEREYAĞI

Çolak, “Testi kebabı, kuzu etinden yapılır. Orta yağlı kuzu eti, arpacık soğan, domates, çarliston biber, sarımsak, papya biber, baharatlar ve tereyağı ile harmanlanarak yaklaşık 300 derece kara fırında bir saat demlenerek pişer” dedi.

Siparişe göre tek kişilik, iki, üç veya dört kişilik testlerde pişirilerek görsel bir sunumla servis edildiğine dikkat çeken Çolak, “Testi kebabı, restoranda yenilecek bir ürün. Ama tercih edene paket servisimiz de mevcut. Sunumu da lezzeti kadar dikkat çekiyor” ifadelerini kullandı.

Kebap Diyarı işletmecisi Ömer Çolak, “Testi kebabımızı denemek isteyenler yarım saat önce rezervasyon yaptırabilir ve eski lunapark karşısındaki restoranımıza gelebilir. Dileyen müşterilerimiz de 0264 718 52 54 ve 0264 718 52 55 numaralı telefonlarla paket servis tercih edebilir” diye konuştu.