-

Karasu sahilinde Sahil Park karşısında uzun yıllardır hizmet veren lunapark ve sosyete pazarının bulunduğu yere Karasu Belediyesi tarafından Karasu Yaşam Merkezi Projesi’nin yapılması planlanıyor. Projenin bu yaz sezonunda zemin etüt çalışmasının yapılmasıyla başlaması planlanıyor.

Projenin başlamasıyla birlikte lunapark ve sosyete pazarının bulunduğu yerden kaldırılacağı öğrenilirken lunapark yönetimi tarafından yapılan açıklamaya göre ise bu yaz lunapark ve sosyete pazarı aynı yerde hizmet verecek.

Mahkeme aşamasında olan arsa hakkında nasıl bir karar alınacağı ve lunapark ile sosyete pazarının mevcut yerinde hizmet verip vermeyeceği Karasu halkı ile tatilciler tarafından merak ediliyor. Karasu Belediyesi, limanın doğu tarafında oluşturacağı festival alanında lunaparkın ve sosyete pazarının kurulabileceğini işaret ediyor.

Bu haber KarasuHaberleri.com’un özgün haber içeriğidir. Haber metni veya haber görselini başka bir kaynakta görürseniz çalınmış demektir. Bu tür kopyala yapıştır kaynaklara itibar etmeyiniz. Emek hırsızlığına göz yummayınız.

LUNAPARK ve SOSYETE PAZARI NEREDE HİZMET VERECEK? (izle):