ENJ Mühendislik, 2.şubesini pazartesi günü açtı. Açılış kurdelesini ise ilçe protokolü ve vatandaşlar birlikte kesti. Karasu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Cihan Emre ise kurdele kesiminde kısa bir konuşma yaparak hayırlı olsun temennisinde bulundu.

ENJ Mühendislik işletmecilerinden İsmail Şentürk çalışmaları hakkında bilgi vererek, “Güneş panellerimizle birlikte bağ evlerine, iş yerlerine ve fabrika gibi yerlere elektrik üretimi yapıyoruz. Ayrıca rüzgar gülü satışımızda mevcut” dedi. Smart güneş teknolojisinin bölge bayisi olduklarını da söyleyen Şentürk, “Yine araç istasyonu ile ilgili dört ana bayiliğimiz var. Ev tipi, sanayi tipi, hızlı şarj ve araç şarj istasyonlarının kurulumunu da gerçekleştiriyoruz” diye konuştu.

İkinci şubenin biraz daha şovrum tarzında olduğunu söyleyen ENJ Mühendislik işletmecilerinden Cihat Kar, “İşletmemizde ayrıca proje taahhüt işleri de yapmaktayız. Elektrik projesi şantiye abonelikleri ve diğer abonelik işlemlerini de yapıyoruz. Konpanzasyon panoları, trafo kurulumu yani kısacası elektrik ile ilgili hemen hemen her şeyi yapmaktayız. Karasu’muza hayırlı olsun” sözlerini kullandı.