Karasu İlçe Milli Eğitim Müdürü Furkan Enşici ve diğer ilçe milli eğitim müdürlerinin de katıldığı toplantılarda, il genelinde yürütülen eğitim-öğretim faaliyetleri kapsamlı bir şekilde ele alınarak mevcut durum değerlendirmesi yapıldı.
Toplantılarda; Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli öğretim programlarının daha da etkin ve verimli kullanılması, periyodik olarak izlenmesi ve değerlendirmesine yönelik çalışmalar; MEBİ Bireysel Öğrenme Platformunun okul yöneticileri, öğretmenler, öğrenciler ve velilere tanıtılması ile kullanımının teşvik edilmesine yönelik yürütülen faaliyetler ele alınırken okullardaki öğrenci devamsızlık verileri de detaylı şekilde ele alındı. Ayrıca 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında yürütülen çalışmalar değerlendirildi.
Bununla birlikte, “Aile Yılı” kapsamında okullarda gerçekleştirilen çalışmaların yanı sıra Millî Eğitim Bakanlığınca hayata geçirilen “Haberimiz Olsun” Projesi kapsamında hazırlanan haber bültenlerine öğrencilerin aktif erişiminin sağlanmasına yönelik yapılacak çalışmalar görüşüldü. “Maarifin Kalbinde Çocuk” teması kapsamında etkinlikler düzenlenmesine yönelik çalışmalar da toplantının gündeminde yer aldı.












